Butikssäljare med härlig personlighet

Gillar du att möta kunder hela dagen och är lyhörd för kundens behov och önskemål då kan detta intressera dig. Vi söker en kollega som är utåtriktad, stresstålig och älskar försäljning och service.

Du är självgående och tar initiativ men vill vara en del i ett gott gäng. Du ser inga hinder med varierande tempo och varierande butiksuppgifter. Du kommer att arbeta med försäljning och in- och utleveranser. En dag i butiken kan innebära en hektisk förmiddag med många kunder inne samtidigt och en eftermiddag där utrymme ges att plocka upp nyinkomna varor och vika och exponera varor. Förutom att sälja arbetskläder och arbetsskor så trycker du också kundens logga på plaggen på plats i butik, sk transfertryck. Alla vi säljare i butik har också ett eget avdelningsansvar, men självklart hjälps vi åt när det behövs - allt för våra kunders bästa!

Det är nu till vår butik i Sisjön, Göteborg som vi söker dig butikssäljare.
Vi har åtta yrkesbutiker i syd/västra Sverige och säljer arbetskläder, skyddsskor, PPE och profilprodukter. Många av våra kunder återkommer flera gånger i veckan och vi sätter stort värde på att få våra kunder att känna sig välkomna och uppmärksammade. Då det i synnerhet är företagskunder vi jobbar med är en del i jobbet att upprätta sortimentslistor mm. Vi har välfyllda butiker med ett sortiment som matchar våra kunders behov. Bland våra kunder hittar vi snickare, anläggare, chaufförer, målare, fastighetsskötare, lokalvårdare, servicetekniker, mässpersonal, platschefer, inköpschefer och ägare till bolag inom dessa branscher.

Tjänsten är lämplig för dig som;
•                    har erfarenhet av försäljning och service 
•                    är självgående, men också en god lagspelare
•                    har sinne för ordning och reda
•                    har datorvana och har jobbat i något affärssystem, Pyramid är meriterat
•                    erfarenhet från kläd-, sko- eller sportbutik är meriterad

Du som börjar jobba med oss kan vänta dig ett varierande butiksarbete med goa kunder och ett glatt gäng kollegor i butiken på Ekonomivägen 2 i Sisjöns handelsområde. Våra butiker håller öppet på vardagar då våra företagskunder är i full gång, inte på helgerna. Vi har ett butikskoncept och ett gemensamt bassortiment i alla våra åtta butiker så att kunderna känner igen sig oavsett i vilken butik dom besöker. Men varje lokal butik har stort utrymme att skapa en levande butik utifrån sina idéer och du har alla möjligheter att vara med och utveckla butiken och dig hos Mercus.

Vad behöver du nu göra?
Välkommen med din ansökan och CV till jobb@mercus.se senast den 22-07-31. Urval kommer att ske löpande.
Har du frågor kring tjänsten välkommen att kontakta tf. butikschef Gabi Ferm telefon 0730 – 57 65 35 eller mail gabriella.frankferm@mercus.se

Placeringsort:                    Göteborg
Tillträde:                             1 september, eventuellt tidigare
Omfattning:                      Heltid. Vardagar