Butikssäljare måndag-fredag sökes

 

Du som gillar allt med butikatt ge god service, hitta lösningar och möta kunder hela dagarna & att hålla snyggt runt omkring, packa upp varor och skylta uppmen har svårt att få ihop livspusslet med kvälls- och helgarbete kolla in det här!

 

Vi har ett av marknadens bästa sortiment av arbetskläder. Du som börjar jobba med oss kan vänta dig ett varierande butiksarbete med goa kunder och ett gott gäng kollegor i butiken på Ringögatan 12 i Göteborg. Butiken håller öppet på vardagar då våra företagskunder är i full gång och håller stängt på helger. Bland våra kunder hittar du hantverkare, fastighetsskötare, servicetekniker, platschefer, inköpschefer och många andra.

Vi har åtta butiker i mellan/södra Sverige. Många av våra kunder återkommer flera gånger i veckan och vi sätter stort värde på att få våra kunder att känna sig välkomna och uppmärksammade. Rollen innefattar att bygga relationer och skapa förtroende samt att sätta ett lämpligt sortiment ihop med kunden. Vi har välfyllda butiker med ett utbud som matchar våra kunders behov. Vi har ett butikskoncept och ett gemensamt bassortiment i alla våra åtta butiker så att kunderna känner igen sig oavsett vilken butik dom besöker. Men varje lokal butik har stort utrymme att skapa en levande butik utifrån sina idéer och du har alla möjligheter att vara med och utveckla butiken och dig hos Mercus.

Vem är du?
Du har erfarenhet från försäljning och service gärna från butik. Du är självgående och tar initiativ men vill vara en del i ett gott gäng. Du ser inga hinder med varierande tempo och varierande butiksuppgifter. En dag i butiken kan innebära en hektisk förmiddag med många kunder inne samtidigt och en eftermiddag där utrymme ges att plocka upp nyinkomna varor, vika och exponera varor. Förutom att sälja arbetskläder och arbetsskor så trycker du också kunders loggor på plaggen på plats i butik, sk transfertryck. Alla vi säljare i butik har också ett eget avdelningsansvar, men självklart hjälps vi åt när det behövs - allt för våra kunders bästa!

Hur ansöker jag?
Välkommen med din ansökan och CV till tomas.lindqvist@mercus.se senast den 22-11-24. Urval kommer att ske löpande och anställning per omgående.
Har du frågor kring tjänsten välkommen att kontakta butikschef Tomas Lindqvist på 0730-67 94 15 eller tomas.lindqvist@mercus.se.

Placeringsort: Ringön, Göteborg
Tillsättes:         Snarast
Omfattning:        Heltid. Vardagar