Butikssäljare sökes till Mercus Linköping
 

Gillar du att möta kunder hela dagen och är lyhörd för kundens behov och önskemål då kan detta intressera dig. Vi söker en medarbetare som älskar försäljning och service, som håller ordning och reda och som sätter värde på att slutföra sin påbörjade arbetsuppgift. 

Du är självgående och tar initiativ men vill vara del i ett gott gäng. Du ser inga hinder med varierande tempo och varierande butiksuppgifter. En dag i butiken kan innebära en hektisk förmiddag med många kunder inne samtidigt och en eftermiddag där utrymme ges att plocka upp nyinkomna varor och vika och exponera varor. Förutom att sälja arbetskläder och arbetsskor så trycker du också kundens transferlogga, sk transfertryck, på plaggen på plats i butik. Alla vi säljare i butik har också ett eget avdelningsansvar, men självklart hjälps vi åt när det behövs - allt för våra kunders bästa!

Vi har åtta butiker i syd/västra Sverige. Många av våra kunder återkommer flera gånger i veckan och vi sätter stort värde på att få våra kunder att känna sig välkomna och uppmärksammade. Då det i synnerhet är företagskunder vi jobbar med är en del i jobbet att upprätta sortimentslistor mm. Vi har välfyllda butiker med ett sortiment som matchar våra kunders behov. Bland våra kunder hittar vi snickare, anläggare, chaufförer, målare, fastighetsskötare, lokalvårdare, servicetekniker, mässpersonal, platschefer, inköpschefer och ägare till bolag inom dessa branscher.

Tjänsten är lämplig för dig som;
har erfarenhet av försäljning & service och är bra på att ställa frågor till kunden
har sinne för ordning och reda
är självgående men också en god teamspelare
har datorvana och har jobbat i något affärssystem, Pyramid är meriterat
kanske jobbat i en sportbutik

Du som börjar jobba med oss kan vänta dig ett varierande butiksarbete med goa kunder och kollegor. Våra butiker håller öppet på vardagar då kunderna är i full gång, inte på helgerna. Vi har ett butikskoncept och ett gemensamt bassortiment i alla våra åtta butiker så att kunderna känner igen sig oavsett i vilken butik dom besöker. Men varje lokal butik har stort utrymme att skapa en levande butik utifrån sina idéer och du har alla möjligheter att vara med och utveckla butiken och dig hos Mercus.

Vad behöver du nu göra?
Välkommen med din ansökan och CV till linda.sandberg@mercus.se

Urval kommer att ske löpande så ansök omgående, dock senast 30 oktober.
Har du frågor kring tjänsten kontaktar du butikschef Linda på 072 - 524 08 29 eller linda.sandberg@mercus.se.