Öppet hela sommaren mån-fre 7-16 -  Trevlig sommar! Mercus.se öppet dygnet runt!

Två butikskollegor med härlig personlighet sökes! (vikariat Malmö)

 

Vi söker två medarbetare som kan axla vår butikssäljare och vår butikssäljare/lagerhanterare som båda går på en längre föräldraledighet efter sommaren. 

 

Ni är båda självgående och tar initiativ men också vill vara del i ett gott gäng. Det är flera arbetsuppgifter vi delar ansvaret om så som t ex öppning och stängning av butik efter schema. Vår grundinställning på Mercus är att vi självklart hjälps åt när det behövs - allt för kollegors och våra kunders bästa!

SOM BUTIKSSÄLJARE måste du älska att möta kunder hela dagen och att vara lyhörd för kundens behov och önskemål. Försäljning och service är grunden i arbetet men också att hålla ordning och reda och att bidra till en god stämning i gänget. 

Du ser inga hinder med varierande tempo och varierande butiksuppgifter. En dag i butiken kan innebära en hektisk förmiddag med många kunder inne samtidigt och en eftermiddag där utrymme ges att snygga till i hyllorna och exponera varor. Förutom att sälja arbetskläder och arbetsskor så trycker du också kundens logga på plaggen på plats i butik, sk transfertryck. Du kommer även att ha ett visst eget avdelningsansvar med hjälp av butikschefen och bland arbetsuppgifterna ingår att fakturera kunder och hjälpa till med beställningar till kunder.

SOM BUTIKSSÄLJARE/LAGERHANTERARE måste du förutom att arbeta med butiksförsäljning som beskrivs ovan också ansvara för varor som levereras in/ut och administrationen kring detta. Dina arbetsuppgifter kan variera mellan att ta emot leveranser, packa upp, skicka kundordrar, reklamationer, sköta inleveranser. Hjälpa kunder, applicera loggor, fakturera kunder och hjälpa till med beställningar. Du gillar att hålla ordning och reda, att slutföra en påbörjade arbetsuppgift och att hålla uppe tempot. 


Vilka är våra kunder
Vi har åtta butiker i syd/västra Sverige. Många av våra trogna kunder är i butik eller kontaktar oss per telefon flera gånger i veckan och vi sätter stort värde på att få våra kunder att känna sig välkomna och uppmärksammade. Då det i synnerhet är företagskunder vi jobbar med är en del i jobbet att upprätta sortimentslistor mm. Vi har välfyllda butiker med ett sortiment som matchar våra kunders behov. Bland våra kunder hittar vi snickare, anläggare, chaufförer, målare, fastighetsskötare, lokalvårdare, servicetekniker, mässpersonal, platschefer, inköpschefer och ägare till bolag inom dessa branscher.

Tjänsten är lämplig för dig som;
• har erfarenhet av försäljning och är lyhörd och bra på att ställa relevanta frågor till kunden
• gillar service och smidig att lösa olika situationer 
• har sinne för ordning och reda både i hyllorna och bland papper
• är självgående men också en god teamspelare
• har datorvana och har jobbat i något affärssystem, Pyramid är meriterat
• kanske jobbat i en sportbutik…

Du som börjar jobba med oss kan vänta dig ett varierande butiksarbete med goa kunder och kollegor. Våra butiker håller öppet på vardagar då kunderna är i full gång, inte på helgerna. Vi har ett butikskoncept och ett gemensamt bassortiment i alla våra åtta butiker så att kunderna känner igen sig oavsett i vilken butik dom besöker. Men varje lokal butik har stort utrymme att skapa en levande butik utifrån sina idéer och du har alla möjligheter att vara med och utveckla butiken och dig hos Mercus.

Omfattning:
Båda tjänsterna är vikariat för föräldraledighet, omfattning 100% och med start enligt överenskommelse.

Ort: Malmö


Vad behöver du nu göra?
Välkommen med din ansökan och CV till jobb@mercus.se
Urval kommer att ske löpande så ansök omgående, dock senast 15/8.
Har du frågor kring tjänsten kontaktar du butikschef Johnnie Åström på 0707-13 39 20 eller johnnie.astrom@mercus.se.