Glad sommar. Vi håller öppet alla vardagar kl 7 - 16. Varmt välkomna!

Logga dina kläder


Att ha företagets logotype eller annan företagssymbol på arbetskläderna kan vara bra i många syften. Det kan fungerar som en identifikation om vilket företag du kommer ifrån, det kan visa en samhörighet eller bara fungerar som reklam för företaget.

Transferdekaler finns i en mängd olika kvaliteter och varianter som kan ge oanade effekter på arbetskläderna. Tryck din logga med 3D effekt, i filtmaterial eller som en- eller flerfärgsloggor med möjlighet till reflexeffekter. Från färdigt original tar det cirka 7-10 arbetsdagar att ha transferdekalerna hos oss. Vi lagerlägger dessa så att nästa gång du kommer in i butik trycker vi dina arbetskläder snabbt och enligt era instruktioner.

I alla våra butiker har vi ständigt transferpressarna påslagna och trycker våra kunders arbetskläder på plats direkt över disk. Oftast hinner du inte mer än plocka åt dig det andra du kom in för att handla eller bara ta en kopp kaffe. Vill du ha personnamn på dina arbetskläder? Vi plottrar på plats och applicerar direkt. Pris från 50kr/st. Prata med oss i butik för mer information.

Utöver transfertryck så erbjuder vi även brodyr på kläder. Vi har en brodyrproduktion i våra lokaler på Ringön i Göteborg. Kom gärna förbi så visar vi dig runt.

Tryck på varselplagg?
När plaggen ska märkas med en företagslogga, är det viktigt att dekalen inte täcker för stor del av den fluorescerande ytan.
Den totala fluorescerande ytan måste vara minst 0,8m2 för att uppfylla klass 3.
Klass 1, 2 eller 3?
Klass 1: Lägsta klassen. Den totala fluorescerade ytan skall vara minst 0,14m och reflex 0,1m
Klass 2: Den totala fluorescerande ytan skall vara minst 0,5m och reflex 0,13m
Klass 3: Högsta klassen. Den totala fluorescerande ytan ska vara minst 0,8 m och reflex 0,2m.