Redovisningsekonom sökes!

Vill du ha en bred roll med utvecklingsmöjligheter? I så fall har vi tjänsten för dig! 

Kanske är du en Ekonomiassistent som har en bred roll idag och vill ta nästa steg i karriären alternativt är du en Redovisningsekonom som vill få mer ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte vara självgående i bokslutsarbete men du behöver ha erfarenhet utav avstämningar och löpande bokföring. 
Som person så har du en framåtanda och vill utvecklas och har inga problem med att ta egna initiativ samt är prestigelös, social och nyfiken. 
Om du har erfarenhet av systemet Pyramid så är det meriterande. 

Framgångsfaktorer

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 
Förståelse för det ekonomiska flödet. 
Social, lättsam och prestigelös. 

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på 3 personer på ekonomiavdelningen och samarbeta med både Ekonomichef och en Ekonomiassistent gällande den dagliga bokföringen, kund-och leverantörsreskontra, bokslut samt deklarationer. 
Du kommer även att ansvara för redovisningen i ett mindre bolag i koncernen. 
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav: 
Bokslut
Löpande bokföring
Kund-och leverantörsreskontra
Rapportering
Deklarationer
Inventering
Implementering av processer

Du kommer vara en viktig del i teamet på Mercus huvudkontor på Ringön i Göteborg där ledning, inköp, marknad och ekonomi sitter. Vi ger support till alla kollegor runt om i våra butiker. Då vi inte är fler än 8-9 personer på kontoret sätter vi stort värde på personlighet så som nyfikenhet, eget driv och social förmåga.

Välkommen in med din ansökan.

 

Ansökan:

Denna rekrytering gör vi tillsammans med rekryteringsföretaget Resultat AB. Ansökan görs därför på www.resultat.se:  https://resultatab.se/tjanster/redovisningsekonom-till-mercus-yrkesklader-ab/

START:               Januari 2023 / Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: 100%
PLACERING:    Ringön, Göteborg. 
KONTAKT:        Markus Kask, Resultat AB
SISTA ANSÖKNINGSDATUM:  2022-12-16.

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt utav Mercus Yrkeskläder AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.