Glad sommar. Vi håller öppet alla vardagar kl 7 - 16. Varmt välkomna!

Sweden Rock Tävling!

Tävla om Sweden Rock biljett hos Mercus Yrkeskläder


Vi har även i år haft Sweden Rock tävling. I rådande tider blev dessvärre festivalen inställd. Våra vinnare har i stället fått presentkort på ett värde av 2.000 kr/perd. Grattis!

Vi hoppas ni alla återkommer nästa år igen då vi räknar med att köra favoriten i repris.

 
Tävlingen såg initialt ut så här:
Tillsammans med Fristads har vi haft tävling för att lottar vi ut VIP-biljetter till Sweden Rock Festival 2020 - men då festivalen blir inställd ändras våra förutsättningar. Mer info kommer.

Köp utvalda byxor, shorts eller pirat från Fristads FAS, PLU eller CYD serier och var med och tävla i vårens hårdaste tävling!

4 - 5 juni
I vinsten ingår festivalbiljett 4:e och 5:e juni inkl. en övernattning på Fristads VIP-camp, rundvandring bakom scen med chans att skymta artister och annat roligt tillsammans med Mercus och Fristads. Pågår t.o.m. 30/4.

 
Hur tävlar jag?

I butik:
När du har köpt en av de utvalda artiklarna fyller du i tävlingstalong i kassan. Du är då med i dragningen som sker i början av maj.

I webbutiken:
När du har köpt en av de utvalda artiklarna i webbutiken skriver du in "Sweden Rock" i kommentarsfältet i webbkassan. Du är då med i dragningen som sker i början av maj.

 

Vinnarna kommer att kontaktas per telefon ca 10 maj.

Lycka till!