Ett grönare alternativ

Idag finns det många profilprodukter att välja bland som tillverkas mer miljösmart.  

Vi är angelägna om att kunna erbjuda mer hållbara alternativa profilprodukter än bara traditionella i plast. Vi har leverantörer som är certifierade och som utgår från hållbarhets perspektivet ”Reducera-Återanvända-Återvinna.”

Ett sätt att uppnå mer miljösmarta produkter är att minska på plasten och istället använda spännande naturmaterial som t. ex halm som är skälken som blivit över efter vete skördats, eller återvunnen kartong och majs. Till och med artiklar som är 100% biologiskt nedbrytbara tillverkade i majs. Även återvunnen bomull, PET och PP görs artiklar i. 

Vill du få förslag och offert på miljösmarta profilprodukter med ert tryck på? 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att diskutera vilken produkt som passar ert syfte bäst. Därefter lämnar vi en offert utifrån produktval, antal, önskad profilering och leveransönskemål.

Miljösmarta produkter med er logga

       

Hållbar högtalare med egen loggaMiljösmarta pennor med er loggaHållbar mugg med egen designMiljösmarta solglasögon med egen loggaMiljösmarta profilerade nyckelbandMiljösmart paraply med er logga

Miljömedveten ryggsäck med er loggaMiljövänlig datorväska med er egna loggaMiljövänlig vattentät väska med er egna loggaMiljövänlig bag med er egna logga

Kontakta oss via vårt kundformulär