Tjänster

Hos Mercus handlar det om mer än enbart produkten; vi erbjuder också en rad tjänster designade för att göra din arbetsdag säkrare och mer effektiv.

Vi förstår att varje arbetsplats har sina unika utmaningar och behov. Därför har vi utformat ett tjänsteutbud som kompletterar vår produktlinje. Våra tjänster inkluderar allt från fallskyddsbesiktningar och säkerhetsutbildningar till formgjutna sulor och profilering av arbetskläder. 

Kontakta oss för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan göra din arbetsdag ännu bättre. Varmt välkommen!

Profilera era arbetskläder

Vi trycker er företagslogga på arbetskläderna direkt i butik. Även brodyr på kläder, kepsar, väskor mm. gör vi på Mercus.

Läs mer

Fallskyddsutbildningar & -besiktningar

Vi erbjuder fallskyddsutbildningar i samarbete med Cresto. Dessutom utför vi fallskyddsbesiktning i våra butiker av certifierade personer.

Läs mer

Digitala Säkerhetsutbildningar

Brandfarligt arbete, Kvartsdamm, Ställningsbyggnad och andra utbildningar som gör arbetsplatserna säkrare. Erhåll certifikat.

Läs mer

Formgjutna sulor direkt i butik

Som komplement till skosortimentet erbjuder vi även formgjutna sulor helt anpassade efter dina fötter.

Läs mer

Profilering av produkter

Stärk ert varumärke genom att synas på profilprodukter, give- aways, sommar- och julklappar. Vi trycker med er företagslogga på.

Läs mer

Kundanpassad webbutik

För er som vill ha ett begränsat antal artiklar att kunna välja bland för medarbetarna på firman. Tillsammans tar vi ut en lämplig kollektion utifrån era behov i en sortimentslista.

Läs mer