Jasmine testar arbetskläder från oss!

Jasmine kör lastbil till vardags och hon var förbi butiken på Ringön för att prova ut schyssta brallor och överdelar som passar bra i vardagen. Texstars servicebralla FP/WP 38 i stretch, en go hoody WC09 och en skön t-shirt WT 18 blev det.

Hon testar plaggen en tid och gästar Lastbilspodden den 11 maj. I avsnitt 186 i Lastbilspoddens "Fredagsmys med SnyggeJasmine" får vi höra vad hon tycker om plaggen och hur det är att arbeta i dom.

Första frågan hon får är "Hur känns det nu då?"
Jasmin svarar: Åhhh dom är så sköna! Dom här byxorna har varit med om mycket de senaste veckorna och klarat allt. Dessutom kan jag gå direkt från jobbet som privat och ingen skulle reagera på att det är arbetskläder jag har - så snygga är dom!

I mitt jobb måste jag inte ha varselkläder på mig hela tiden, men jag har alltid varseljacka, -byxor och -shorts liggande i lastbilen för när jag behöver dom. Varsel har haft en tendens att inte vara bekväma. Det är först nu de börjar komma i helstretch. Det har inte varit så innan.

På frågan om hon skulle köpa likadana Texstar servicebrallor igen så svarar Jasmine "Utan tvekan, absolut!. De här är definitivt de skönaste arbetskläderna jag någonsin haft på mig!

Lyssna på inslaget med Jasmine i Lastbilspodden, startar 38:40 minuter in i avsnittet: