Alligo förvärvar Magnusson Agentur AB

Nu stärker vi Specialistbolagen inom Alligo, genom förvärvet av samtliga aktier i Magnusson Agentur AB. Magnusson har en butik i Vinslöv som säljer profilprodukter och yrkeskläder.

Magnussons omsätter cirka 27 MSEK med god lönsamhet och har sex anställda. Bolaget kommer att drivas som ett dotterbolag till Mercus Yrkeskläder AB inom Alligo.

www.magnussonsreklam.se

"Det är fantastiskt roligt att få välkomna Pelle, Lars och hela teamet på Magnussons till Specialistbolagen inom Alligo. Jag är oerhört imponerad av bolagets framfart och ser mycket fram emot att få hjälpa till med företagets fortsatta utveckling."

Andreas Blomkvist, Affärsutvecklare Specialistbolagen inom Alligo.


"Magnussons blir ett bra tillskott till oss på Mercus. Vi vill bibehålla det fina varumärke och identitet som är Magnussons, samtidigt som vi ska ta tillvara de fördelar som finns i att de blir en del av ett större företag. Jag ser mycket fram emot att utöka vårt gemensamma erbjudande till kunderna."

Anders Larsson, VD i Mercus Yrkeskläder AB.


"Vi ser fram emot att bli en del av Alligo-familjen. Det har varit viktigt för oss att Alligo vill bibehålla det som vi byggt upp och kan bidra med saker som gör oss ännu vassare på vår marknad. Nu känner vi oss supertaggade att starta en ny resa med starka ägare och en tydlig offensiv vilja framåt."

Pelle Peolin, delägare i Magnusson Agentur AB

 

"Med förvärvet av Magnussons så stärker vi vår position ytterligare. Vi välkomnar dem till oss och har för avsikt att fortsätta förvärva välskötta bolag som passar in i vår strategi."

Clein Ullenvik, VD och koncernchef i Alligo.

Specialistbolagen – sju fristående bolag inom Alligo

Specialistbolagen inom Alligo är specialister på yrkeskläder och profilprodukter. Efter förvärvet består gruppen av sju fristående bolag från Kiruna ner till Malmö: Company Line, IP Hjelte, TriffiQ, Profilmakarna, Reklamproffsen, Magnussons och Mercus.

 

Publicerad 2022-07-01