Arbetskläder dam - Mercus Yrkeskläder
Arbetskläder dam - Mercus Yrkeskläder

Arbetskläder för tjejer i branschen!

Vårt sortiment av damkläder är noggrant utvalt för att ge komfort, rörelsefrihet och säkerhet, samtidigt som det speglar din personliga stil. Vi tror på kläder som sitter rätt!  När arbetskläderna känns bra, när de formar sig efter kroppen utan att strama eller skava, då kan dagen flyta på smidigt. Vi vet att varje yrke har sina utmaningar och att varje person har sina unika behov. Därför är vårt sortiment skapat med omtanke – för att erbjuda något som passar alla.

Tidigare har vi sett jackor som tenderar att bli för stora över rygg och axlar men för trånga över höftpartiet. Skyddsskor som är lagom på längden men för breda för foten. Byxor som förvisso kan fungera med skärp, men knäskydden hamnar inte optimalt. Men nu hittar vi hos våra leverantörer ett relativt stort sortiment av arbetskläder skapade av och för kvinnor. Arbetsplagg som låter dig utföra ditt jobb med självförtroende - där stil möter funktion i perfekt harmoni.


 

 

Damarbetskläder hos Mercus Yrkeskläder

 

Damarbetskläder hos Mercus Yrkeskläder

Damvarselkläder hos Mercus Yrkeskläder

Det finns en viktig säkerhetsaspekt att plaggen sitter rätt. 

För bulsiga jackor och för långa byxor kan öka risken för att fastna och snava. Läs gärna vår intervju med Amanda Lagerstrand Borg, lastbilschaufför.

>>> Klicka här och läs intervju

Välkommen in!

I våra butiker hittar du en hel del olika alternativ att prova och välja bland. Vi kan också beställa ur våra prioriterade leverantörers hela sortiment av Dam-arbetskläder. Välkommen in till din lokala Mercusbutik eller titta runt i vår e-handel.

Arbetsbyxor i dammodell

Se våra arbetsbyxor, piratbyxor och shorts i dammodell.

Kolla in!

Arbetsjackor i dammodell

Se våra arbetsjackor i dammodell.

Kolla in!

Tröjor och t-shirts i dammodell

Se våra damtröjor, hoodies, t-shirts och skjortor i damodell.

Kolla in!

Varselkläder i dammodell

Se våra damvarselkläder.

Kolla in!

Utvalda damarbetskläder från Mercus Magasin SS24

Damarbetskläder hos Mercus Yrkeskläder